Systrarna sisters

Sent ikväll kommer min syster hit, har längtat massor efter henne!! Dock har jag en otrevlig känsla av att Carin denna helgen inte komma vara lika mycket min syster, som hon kommer vara Patriks fotbolls-EM-kompis. Och det känns ju inte helt kul. Men men, jag kan ju alltid sitta brevid dem när de tittar och dricka öl- det tycker ju jag är kul. Jag hoppas på att vädret blir fint i helgen med, så vi kan gå lite turer, eller bara hänga nere på byn.

Hur som helst så ska det bli myspysigt att hänga med syrran igen! Hon ska också få med sig sin vita Converse som jag och Pats köpte till henne i New York. Så kan kanske lyckas utpressa henne lite till att umgås med mig istället för Pats- inget Lisahäng, inga skor!Omotiverad bild på två helt andra systrar. Så här skulle jag aldrig sitta med min syster, äckligt ju.

Återkomsten

Ojojoj, nu var det längesen som jag skrev något..  Men så blir det i perioder, är inte alltid som bloggen lockar!

Sist jag skrev här, så var det när vi skulle åka til New York. Ska inte gå inte djupare på resan, för det känns faktiskt som det var väldigt längesen som vi var där, men kan i alla fall tala om att vi hade en helt fantastisk tur! Kan verkligen rekomendera att åka dit!


Nu i helgen så har jag bland annat varit på möhippa, eller på utdrikkingslag som det heter på norska. Det är min goa chef som ska gifta sig, och alla vi 17 tjejer som jobbar ihop, överraskade henne med fest. Det var verkligen kanonlyckat! Jag och mina närmste kollegor på Knöttebo hade gått ihop och planerat tillställningen, och kan avslöja att jag helt vilt stal en del ideér från min egen möhippa. Bland annat så lekte vi en lek, där vi alla hade med en personlig pryl. Den blivande bruden sedan skulle gissa vad som hörde till vem. Hon skulle även motivera varför hon trodde att en viss sak tillhörde en viss tjej. Jag hade med mig en Kendocka i klänning, en tydlig referenst till mitt stora genusintresse.
Bruden: "Är det Lisa som har med den här? Det är väl för att alla svenska män ser ut så."
Det tyckte jag var kul.


Vi smaskade på mumsig tårta också. Faktiskt en av "mina" mammor i barnehagen som lagat den här otrevligt naturtrogna skapelsen. God var den i alla fall!