Ferie!

Nu startar äntligen vår semester! Visst att jag är föräldraledig nu, men det är sannerligen ingen semester, så Patriks fyra veckors ledighet är väldigt välkomna! Vi ska inleda ferien med något som är norskare än lapskojs, lusekofter och att gå på tur, tillsammans! Vi ska nämligen iväg på hyttetur! Oj, så vi glädjer oss! En hel vecka ska vi bo i en hytte i telemark, precis vid havet. Första dagarna får vi sällskap av Carin och Daniel, och de sista dagarna kommer mamma och pappa. Förstår ni vad det här betyder? Det betyder att vi kommer ha barnvakt VARJE MORGON I EN HEL VECKA!! Halleluja!!

Enda nackdelen med den här lilla trippen är att vi alltså ska till en norsk hytte. Alltså inget svenskt sommarhus med alla tänkbara bekvämligheter, utan en norsk hytte utan indraget vatten, och med "snurredass". I slutet av veckan kommer det förmodligen inte bara vara Vendel som har problem med sin mage...
Något i den här stilen ser jag för mig....

En liten berättelse

I begynnelsen skapade Lisa och Patrik Vendel. Men Vendels blöja var öde och tom, och mörker sänkte sig över hela familjen. Patrik sade: "Varde bajs!" Men intet skedde. Lisa sade: "Varde bajs!" Men intet skedde. På den elfte dagen sade Vendel "Varde bajs!" Och bajset kom. På hela hans fader och hela hans moder. Vendel såg att bajset var gott. Halleluja, amen!
Uppföljning av Vendels sömn: Vi har nu varit iväg hos en akupunktör med honom, och utan att ta ut något i förskott så verkar han ha svarat bra på det. Och imorse kom det äntligen. Bajset- som vi har väntat och längtat efter!
  
Liten kille med nålar i händer och fötter