Hem ljuva hem

Denna helgen ska vi åka hem till mamsen och papsen. Imorgonkväll hade min bror en spelning på Gamle Port i Göteborg (han är nya stjärnbasisten i ett lovande coverband), men vid halvfyra imorse var det någon jäkel som sprängde puben i luften! Sicket pucko! Det känns verkligen som det går mer och mer utför med Göteborg, sker så mycket skit där. Såklart saknar vi alla nära och kära i stan, men många gånger så känns det väldigt bra att vi valt att flytta därifrån, klimatet är galet hårt.

Vi hade verkligen sett fram emot att se Calle briljera på scenen, nu får vi istället placera våra rumpor i soffan och se på melodifestivalen. Inte riktigt lika spännande kanske..


Bild lånad på expressen.se

Blir som vanligt mycket omkringflängade när vi är i Göteborgsområdet. Vi vill ju så gärna hinna med så mycket som möjligt, och framför allt hinna träffa så många som möjligt. Men en helg går så fort! Tack och lov så är det snart påsk, och då ska vi vara hos päronen i 5 (!!) dagar! Ska bli så skönt, att ha lite extra tid att hinna med det som man så gärna vill.

Kommentarer
Postat av: Mikaela

Calles band kanske har konkurrenter som inte gillar den uppmärksamhet som de skulle ha fått efter spelningen? Säkert de som sprängde skiten.Gamle Port får mig utsökt att tänka på 'alla hjärtans dag' för många år sedan. Natten då du även blev Nudel-Lisa.HEHEHEHE!

2012-03-09 @ 13:58:11
URL: http://ipink.blogg.se/
Postat av: Lisa-svenska på vift i Norge

Åhh, herregud Mikka, kul att du påminde mig. Verkligen superkul. Den kvällen ser jag tillbaka på med stolthet! Hehehe! Vi var i alla fall bara 18 år! :D

2012-03-09 @ 14:38:17
URL: http://nabolisas.blogg.se/

Designen är gjord gratis utav Designbloggar.comKommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback