New York baby!

Imorgon tiiiiidigt åker jag och baby till New York! Vi fick ju i och för sig en fantastiskt bröllopsresa bara ett par veckor efter bröllopet, då vi reste med Color Line från Strömstad till Sandefjord. Eller ja.. Kanske lite beiget... Men nu blir det alltså lite mer ordentligt resande av!

Patrik har skrivit en lång lista (japp, är gift med en planeringsmänniska av värsta sort) och det blir ett tajt schema! Vi har en vecka på oss att se så mycket som möjligt av NY, och det är ju sjukt mycket som man vill se!

En av höjdpunkterna med resan måste dock vara.....svärföräldrarna! De ska nämligen också resa dit, samma vecka som vi. Långt ifrån alla som kan säga att de varit på smekmånad med svärisarna. Men jag klagar inte, det ska bli väldigt kul att träffa dem i USA, och kanske lyckas fjäska sig till en lyxig middag av dem!


Hit ska vi!


Birk Borka(AnnaochOle)son

Skickade upp ett paket till Bergen för ett par veckor sedan. Jag och Patrik hade köpt lite kläder, en bok, några små "askar" (för tappade små tänder, och klippta små hårlockar), samt min stolthet... Nästan enda sen vi fick veta om Annas graviditet (vilket var typ en kvart efter hon "hatt seg" höhöhö) så har jag stickat (!!!!!) på en babyfilt till den lille körven. Det tog mig alltså närmare nio månader att sticka en liten, liten filt, vilket säger en hel del som mina kunskaper inom stickningsområdet. Nu när den lille skrytfilten äntligen är färdig, efter en del hjälp från min ömma moder ska jag villigt erkänna, så måste jag ju givetvis visa upp den här i min välbesökta blogg.
Filten!

Och en close up! Fritt fram för beundrande kommentarer nu.

Dazzzz klänning

Har fått en hel del kläder efter min mormor, kläder som hon haft när hon var ung. Till exempel så gifte jag ju mig i hennes brudklänning, och har även en del skor, väskor med mera som mormor haft. Jag har också en klänning efter henne som har hängt hos mamma och pappa i flera år, och sedan hos mig i Göteborg, och slutligen här i Sandefjord. NU äntligen har jag fått tummen ur och "restaurerat" den lite, förstärkt några sömmar, och gjort några små lagningar i den där tyget börjat "äta upp" sig självt. Jag har även lagt upp den några centimeter, då den var i en sån där dum längd som får min ben att se ut som små korvar. Den lilla uppläggningen gjorde att de istället ser ut som slanka modellspiror. Vill jag tro.
Klänningen görs inte helt rättvisa när den hänger på en galje, den är faktiskt fantastiskt vacker!