Jesus fel?

Det är så konstigt, helgen går så sjukt snabbt varje vecka! Förstår det bara inte, alla andra dagar kan vara nog så sega, men just lördag och söndag bara svischar förbi. Konstigt värre.

Idag har vi en sån där riktigt kul fixarsöndag. Patrik är för tillfället ute och tvättar bilarna, medan jag (snart) sitter och jobbar. Ska skriva lite planering och sånt spännande. Med andra ord så är det söndag på riktigt.

När vi bodde i Göteborg så passade vi ofta på att sticka ner på stan på söndagarna. Gå en sväng i affärer, kanske satt vi oss på ett café ett tag och söndagsfikade. Men i Norge är precis allt stängt på söndagarna. Vet inte vad det beror på, men sjukt irriterande är det i alla fall. Man kan knappt handla en liter mjölk här ens en gång. Då måste man ta sig till en yttepytteliten svinamegadyr butik (som ligger på andra sidan stan typ) och punga ut 200 kr för en halvliter mjölk. Ungefär. What´s up with that norskbaggar? Är ni så religiösa så man inte ens får handla mat på den heliga dagen? Vavavavavava? Som ni märker så är det här en tagg som har gnagt ett tag hos mig...


Ha en fortsatt fin söndag nu folks, som tur var handlade vi igår, så idag behöver vi inte ta oss till den snordyra butiken.









Är det ditt fel att hela Norge är stängt Jesus?

Kommentarer
Postat av: Lisa

"På den sjunde dagen skola vi vila" (fritt översatt från Boken) - i helvette heller! Det är ju på söndagar jag är mest produktiv oftast. Inte idag dock eftersom jag jobbat till 4 på morgonen två dar i rad...

2012-01-15 @ 18:09:20
URL: http://lisan.blogg.se/
Postat av: Lisa-svenska på vift i Norge

Jag vet, söndagar är ju den dagen då man äntligen har lyckats å energinivån på plussidan igen=alltså dagen då man kan få mest gjort. Schysst att sätta käppar i hjulen då Norge!



Kan förstå att inte du är helt på topp idag då Lisa, du får vila upp dig imorgon när du är tillbaks i skolan då! :D

2012-01-15 @ 21:04:55
URL: http://nabolisas.blogg.se/

Designen är gjord gratis utav Designbloggar.com



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback